تیک ست
تیک ست - اخبار تکنولوژی آموزش موبایل

آموزش حذف حساب کاربری اینستاگرام با استفاده از گوشی و کامپیوتر

حذف حساب کاربری اینستاگرام

استفاده از شبکه‌های اجتماعی در دنیا امروز روز به روز در حال افزایش است و اینستاگرام به عنوان یکی از محبوب‌ترین و جذاب‌ترین اپلیکیشن‌ها توانسته کاربران بسیار زیادی را از مناطق مختلف دنیا جذب کند. ممکن است برخی از کاربران این شبکه اجتماعی پر بازدید به دلایل مختلف نیاز به حذف حساب کاربری خود پیدا کنند. در گذشته به توضیح این که چگونه حساب اینستاگرام خود را به طور موقت غیر‌فعال کنیم پرداختیم و در این مطلب قصد داریم حذف اکانت کاربری اینستاگرام به طور کامل را با شما عزیزان مرور کنیم.

حذف حساب کاربری اینستاگرام با استفاده از گوشی

برای حذف حساب کاربری اینستاگرام، از طریق گوشی‌های هوشمند باید مطابق با تصاویر و به ترتیب زیر عمل کنید:

  • اپلیکیشن اینستاگرام را روی دستگاه هوشمند خود اجرا کنید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • از قسمت پایین و سمت راست صفحه‌ روی تصویر پروفایل حساب کاربری خود ضربه بزنید.

  • پس از ورود به صفحه‌ی اصلی پروفایل خود، از قسمت بالا و سمت راست گزینه‌ی سه خط افقی را انتخاب کرده و سپس روی آیکون چرخ‌دنده در قسمت پایینی صفحه که به عنوان تنظیمات اینستاگرام تعریف شده است ضربه بزنید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • گزینه‌ی Help را در پایین صفحه پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.
  • پس از آن گزینه‌ی Help Center را لمس کنید.
  • مطابق با تصویر زیر، در مرحله‌ی بعدی گزینه‌ی Managing Your Account (مدیریت حساب کاربری) را انتخاب کنید. از طریق به تنظیمات بیشتری دسترسی پیدا خواهید کرد.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • در صفحه‌ی بعد گزینه‌ی Delete Your Account (حذف حساب کاربری) را لمس کنید.

  • از سمت چپ عبارت How do I delete my account روی علامت فلش به سمت پایین ضربه بزنید. از طریق به صفحه‌ای دیگر با ارائه تنظیمات بیشتر منقل می‌شوید.

  • روی عبارت the Delete Your Account page که با رنگ آبی مشخص شده است ضربه بزنید.

  • در مرحله‌ی بعدی نیاز است تا با وارد کردن نام کاربری یا ایمیل خود و سپس رمز عبور، گزینه‌ی Log in را برای ورود به حساب کاربری اینستاگرام خود انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • در این مرحله و مطابق با تصویر زیر اینستاگرام علت اصلی پاک کردن حساب کاربری را از شما سؤال می‌کند که می‌توانید جواب خود را از عبارت‌های پیش فرض زیر گزینه‌ی Why are you deleting your account انتخاب کنید. در صورتی که دلیل خاصی ندارید می‌توانید گزینه‌ی Something else را از بین جواب‌های پیش فرض انتخاب کنید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • در این مرحله نیاز است تا در کادر مشخص شده، مطابق با تصویر زیر رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • در مرحله‌ی بعدی عبارت Permanetly delete my account را که در کادری قرمز رنگ قرار دارد لمس کنید.

  • در این بخش پنجره‌ای پاپ‌آپ برای شما به نمایش در‌می‌آید که با انتخاب گزینه‌ی OK در این پنجره حساب کاربری اینستاگرام شما به طور کامل و با موفقیت حذف می‌شود.

حذف حساب کاربری اینستاگرام با استفاده از مرورگر وب

به منظور حذف حساب کاربری اینستاگرام از طریق دسکتاپ باید مطابق تصاویر و مراحل زیر عمل کنید:

  • در کادر نواری مرورگر خود عبارت https://help.instagram.com را مطابق زیر وارد کرده و سپس دکمه‌ی اینتر را فشار دهید.

  • روی عبارت Manage Your Account (مدیریت حساب کاربری) کلیک کنید.

  • در صفحه‌ی بعدی روی گزینه‌ی Delete Your Account (حذف حساب کاربری)  کلیک کنید.

  • در کنار عبارت How do i delete my account روی علامت فلشی که به سمت پایین است کلیک کنید.

  • روی عبارت the Delete Your Account page که با رنگ آبی مشخص شده است کلیک کنید.

  • با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور و سپس کلیک روی گزینه‌ی Log in، وارد حساب کاربری اینستاگرام خود شوید.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • در این قسمت اینستاگرام از شما علت حذف اکانتتان را می‌پرسد که می‌توانید پاسخ پیش‌فرضی را از کادر مشخص شده در تصویر زیر انتخاب کنید. درست مشابه روش استفاده از گوشی برای پاک کردن اکانت اینستاگرام.

  • رمز عبور حساب کاربری خود را در کادر مشخص شده مطابق با تصویر زیر وارد کنید.

  • در این بخش روی گزینه‌ی Permanetly delete my account که در کادری قرمز رنگ قرار گرفته کلیک کنید.

  • در آخرین مرحله پنجره‌ی پاپ‌آپی مطابق تصویر زیر برای شما نمایش داده می‌شود که با انتخاب گزینه‌ی OK حساب کاربری اینستاگرام شما با موفقیت و به طور کامل حذف خواهد شد.

حذف حساب کاربری اینستاگرام

نکته که در پایان این مطلب باید به آن اشاره کنیم این است که با پاک کردن حساب کاربری اینستاگرام خود دیگر امکان دسترسی به تصاویر و ویدئوهای منتشر شده‌ی خود را نخواهید داشت و همچنین امکان بازیابی اکانت نیز وجود ندارد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.