تیک ست
تیک ست - بروز ترین و جدید ترین اطلاعات دنیای موبایل و تکنولوژی

نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

گوگل مپ (Google Maps) یک سرویس شگفت انگیز و بسیار کاربردی است که خوشبختانه ما هم از آن برخوردار هستیم، اما بعضی اوقات کاربران از ذخیره اطلاعات موقعیت مکانی خود ناراضی هستند و علی رغم کاربرد آشکار آن، این واقعیت که Google Maps اطلاعات شخصی زیادی را جمع آوری می‌کند، بسیاری از افراد را عصبی می‌کند. اگر می‌خواهید بدانید که چگونه می‌توانید داده‌های مکان خود را کنترل کنید، ما به شما خواهیم گفت.

نحوه جلوگیری از ذخیره مکان شما در گوگل مپ

چند روش مختلف وجود دارد که می‌توانید حریم خصوصی دیجیتال خود را کنترل کنید و گوگل را از ذخیره داده‌های مکانی خود منع کنید. ما از طریق برنامه گوگل مپ (Google Maps) تمامی این روش‌های مختلف را به شما نشان خواهیم داد.

حالت ناشناس (Incognito mode) را روشن کنید

1. برنامه گوگل مپ (Google Maps) را باز کنید.

2. روی نماد آواتار (avatar) خود در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

3. حالت ناشناس (Incognito mode) را روشن کنید.

4. روی بستن (Close) ضربه بزنید.

 

google maps turn on incognito mode - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

در صورت فعال شدن، حالت ناشناس تاریخچه مرور یا جستجوی شما را از درون نقشه‌های گوگل ذخیره نخواهد کرد و همچنین بر اساس فعالیت شما هیچ اعلانی را برای شما ارسال نمی‌کند. اطلاعات مربوط به سابقه موقعیت مکانی یا موقعیت مکانی به اشتراک گذاشته شده‌ی شما را بروز و ذخیره نمی‌کند و از فعالیت ناشناس شما برای شخصی سازی در گوگل مپ استفاده نمی‌کند.

برای خاموش کردن حالت ناشناس، به سادگی این روند را تکرار کنید و روی خاموش کردن حالت ناشناس (Turn off Incognito mode) ضربه بزنید.

 

داده‌های مکانی مورد نظرتان را از خط زمان خود حذف کنید

1. برنامه گوگل مپ (Google Maps) را باز کنید.

2. روی نماد آواتار (avatar) خود در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

3. روی خط زمان خود (Your Timeline) بزنید.

4. روی بیا بریم (Let’s go) بزنید.

 

google maps timeline 1 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

5. برای انتخاب روز یا روزهایی که می‌خواهید تاریخ مکانی را برای آن حذف کنید، روی امروز (Today) ضربه بزنید.

6. روی منوی سه نقطه (three-dot menu) در بالا سمت راست ضربه بزنید.

7. روی پاک کردن روز (Delete day) بزنید.

8. برای تأیید، روی پاک کردن (Delete) بزنید.

 

google maps timeline 2 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

اگر می‌خواهید روزهای مشخص یا مکان‌های خاصی را از سابقه موقعیت مکانی گوگل مپ خود حذف کنید، این آموزش برایتان مفید است.

 

داده‌های مکانی را از خط زمان و سابقه موقعیت مکانی خود حذف کنید

بهترین راه برای جلوگیری از ذخیره سازی سابقه موقعیت مکانی گوگل، خاموش کردن این تنظیمات است. دومین روش موثر این است که سابقه خود را به صورت انبوه – به صورت دستی یا خودکار – حذف کنید. ما به شما نحوه انجام هر دو را نشان خواهیم داد.

1. برنامه گوگل مپ (Google Maps) را باز کنید.

2. روی نماد آواتار (avatar) خود در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

3. روی تنظیمات (Settings) بزنید.

4. روی محتوای شخصی (Personal content) بزنید.

5. از اینجا می‌توانید روی چندین بخش ضربه بزنید تا سابقه موقعیت مکانی خود را مدیریت کنید. روی مکان روشن است (Location is on) ضربه بزنید.

 

google maps delete location history 1 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

6. با این کار می‌توانید به تنظیمات سیستم گوشی خود بروید. برای خاموش کردن به اشتراک گذاری مکان، روی حالت روشن در بالای صفحه ضربه بزنید و آن را به حالت خاموش درآورید.

 

google maps delete location history 2 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

7. با بازگشت به صفحه مجتوای شخصی (Personal content)، روی سابقه مکان روشن است (Location history is on) ضربه بزنید.

8. روی حسابی (account) که می‌خواهید آن را مدیریت کنید ضربه بزنید.

9. سابقه مکان (Location History) را خاموش کنید.

10. صفحه‌ای پیش رویتان ظاهر می‌شود که از شما می‌پرسد: سابقه مکان موقتاً متوقف شود؟ (you want to pause location history). روی مکث (Pause) ضربه بزنید.

11. علاوه بر این، روی حذف خودکار (Auto-delete) ضربه بزنید.

 

google maps delete location history 3 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

12. انتخاب کنید که چقدر مایلید گوگل سابقه مکان شما را به طور خودکار حذف کند و روی آن گزینه ضربه بزنید.

13. روی بعدی (Next) بزنید.

14. روی فهمیدم (Got it) بزنید.

 

google maps delete location history 4 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

نحوه استفاده از داده‌های خود در Maps

اگر به نظر می‌رسد چندین روش مختلف برای دستیابی به محدود کردن یا حذف دسترسی گوگل به داده‌های موقعیت مکانی شما وجود دارد، خوب به این دلیل است که واقعا وجود دارد! بخش داده‌های شما در نقشه‌ها شاید با استفاده از سوالات متداول و توضیحات دقیق درباره اینکه داده‌های گوگل چه مکانی را جمع آوری می‌کند، چرا این داده‌ها را جمع آوری می‌کند و حقوق و کنترل‌های شما درباره آن چیست، جامع ترین مورد است. با این بخش آشنا شوید!

1. برنامه گوگل مپ (Google Maps) را باز کنید.

2. روی نماد آواتار (avatar) خود در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

3. روی داده‌های شما در Maps یا (Your data in Maps) ضربه بزنید.

 

google maps your data in maps 1 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

4. برای کسب اطلاعات بیشتر در بخشهای مختلف گشت و گذار کنید.

 

google maps your data in maps 2 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

از اینجا می‌توانید فعالیت مکان خود را مشاهده و حذف کنید، داده‌های نقشه خود را بارگیری کنید و درباره شیوه‌های موقعیت مکانی و خط مشی‌های گوگل اطلاعات بیشتری کسب کنید.

 

چگونه از ذخیره موقعیت مکانی توسط گوگل مپ در وب جلوگیری کنیم

تمام کنترل‌های ذکر شده در بالا برای استفاده در برنامه گوگل مپ را می‌توان در نسخه وب این برنامه نیز یافت. با ما همراه باشید.

1. از مرورگر وب کامپیوتر خود، به آدرس google.com/maps بروید.

2. روی آواتار (avatar) خود در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.

 

manage location google maps web 1 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

3. روی مدیریت حساب گوگل خود (Manage your Google Account) کلیک کنید.

 

manage location google maps web 2 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

4. روی داده و شخصی سازی (Data & personalization) کلیک کنید.

5. روی خط زمان (Timeline) در گوشه پایین سمت راست کلیک کنید.

 

manage location google maps web 3 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

6. روی مدیریت سابقه مکان (Manage Location History) در پایین وسط صفحه کلیک کنید.

 

manage location google maps web 4 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

7. در اینجا شما همان کنترل موقعیت مکانی را دارید که در بالا بیان کردیم. برای تغییر وضعیت در سابقه مکان (Location History)، کلیک کنید.

8. برای تنظیم حذف خودکار (Auto-delete) کلیک کنید.

9. برای حذف روزها یا سفرهای خاص، روی مدیریت فعالیت (Manage activity) کلیک کنید.

 

manage location google maps web 5 - نحوه جلوگیری از ذخیره موقعیت مکانی در گوگل مپ

 

اکنون دیگر مهم نیست که از کدام رابط استفاده می‌کنید. می‌توانید سابقه موقعیت مکانی مورد نظر خود را با گوگل کنترل کنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.