تیک ست
تیک ست - بروز ترین و جدید ترین اطلاعات دنیای موبایل و تکنولوژی

غیرفعال کردن Samsung Pass برای جلوگیری از ذخیره رمز عبور در گوشی سامسونگ

نحوه غیرفعال کردن Samsung Pass

اگر در حال حاضر برای مدیریت رمزهای عبورتان یک برنامه فعال روی گوشی سامسونگ خود دارید، غیرفعال کردن Samsung Pass می‌تواند ایده خوبی باشد. یک برنامه مدیریتی رمز عبور خوب می‌تواند شما را از سردرگمی و فراموش کردن رمز‌های عبورتان نجات دهد و اعتبار شما برای ورود به سیستم را از کسانی که در گوشه‌های تاریک وب پنهان شده‌اند محافظت کند. اگر سامسونگ Pass را فعال کرده‌اید اما از درخواست‌های مدام این برنامه خسته شده‌اید یا اگر فقط می‌خواهید برنامه‌ی دیگری را برای مدیریت رمز عبور امتحان کنید، ما به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید این سرویس را غیرفعال کنید و به سمت برنامه‌ی دیگری بروید.

 Samsung Pass چیست؟

what is samsung pass - غیرفعال کردن Samsung Pass برای جلوگیری از ذخیره رمز عبور در گوشی سامسونگ

Samsung Pass یک برنامه اختصاصی برای مدیریت رمز عبور توسط سامسونگ است که در سطح داخلی تنظیمات سیستم ساخته شده است و به صورت پیش فرض به عنوان بخشی از UI در گوشی‌ها و تبلت‌های جدید گلکسی سامسونگ گنجانده شده است. کاربران مجبور هستند این ویژگی را فعال کنند (اغلب در هنگام ارسال اعلان‌های سیستم هنگام پر کردن رمزهای عبور آنلاین). هنوز بسیاری از کاربران متوجه این موضوع نیستند که می‌توانند به راحتی این سرویس را غیرفعال کنند و حتی از یک مدیر رمز عبور دیگر استفاده کنند.

نحوه غیرفعال کردن Samsung Pass در گوشی سامسونگ

1. تنظیمات (Settings) را باز کنید.

2. در منو تنظیمات و کمی پایینتر روی مدیریت عمومی (General Management) بزنید.

3. به قسمت زبان و ورودی (Language and input) بروید.

4. روی قسمت سرویس پر کردن خودکار (Autofill service) ضربه بزنید.

disable samsung pass 2 - غیرفعال کردن Samsung Pass برای جلوگیری از ذخیره رمز عبور در گوشی سامسونگ

5. دوباره روی سرویس پر کردن خودکار (Autofill service) بزنید.

6. یک سرویس پر کردن خودکار دیگر را انتخاب کنید (همچنین می‌توانید با زدن روی هیچکدام (None)، هیچ سرویسی را فعال نکنید.)

disable samsung pass 3 - غیرفعال کردن Samsung Pass برای جلوگیری از ذخیره رمز عبور در گوشی سامسونگ

به همین سادگی! در حالی که Samsung Pass ممکن است گزینه‌ای داخلی و مطمئن برای برخی کاربران باشد، خوب است بدانید که شما هنوز هم گزینه استفاده از سرویسی متفاوت یا اصلاً هیچ کدام را دارید.

ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.