تیک ست
تیک ست - بروز ترین و جدید ترین اطلاعات دنیای موبایل و تکنولوژی

چگونه ایمیل ارسال شده در جیمیل را لغو کنیم؟

ایمیل ارسال شده در جیمیل

قابلیت لغو ایمیل ارسال شده چند سالی است که توسط جیمیل ارائه می‌شود و شاید بتوان آن را یکی از برترین و کاربردی‌ترین قابلیت‌های سرویس گوگل دانست.

جیمیل جزء محبوب‌ترین و پر استفاده‌ترین سرویس‌های ایمیل در دنیا شناخته می‌شود و بنابر آمار به دست آمده در سال جاری میلادی حدود یک و نیم میلیارد کاربر از سراسر جهان از این سرویس استفاده کرده‌اند که این آمار بهره‌مندی 38 درصدی سرویس گوگل از سهم بازار جهانی را نشان می‌دهد. برای استفاده از جیمیل آگاهی از خدمات و ویژگی‌های ارائه شده‌ی آن موجب می‌شود تا کاربر تجربه‌ی بهتری از کار با این سرویس داشته باشد. از جمله‌ی این ویژگی لغو ایمیل ارسال شده است که چند سالی می‌شود توسط این سرویس معرفی شده است. این قابلیت به کاربرانی که ایمیل اشتباه ارسال کرده‌اند یا از ارسال ایمیلی پشیمان شده‌اند اجازه می‌دهد آن را حذف کنند یا فرایند ارسال ایمیل را لغو کنند. به این منظور و برای لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل در ادامه‌ی این مطلب با ما همراه باشید.

ارسال ایمیل در جیمیل

در ابتدا لازم می‌دانیم که روش ارسال ایمیل را در سرویس گوگل با یکدیگر به طور مختصر و مفید مرور کنیم. به این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا وارد جیمیل شوید.
  • گزینه‌ی Compose را از قسمت بالا و سمت چپ انتخاب کنید.
  • در کادر To، آدرس ایمیل گیرنده‌ را وارد کنید.
  • در کادر Subject، موضوع ایمیل ارسالی را بنویسید.
  • متن پیام خود را در بخش مشخص شده بنویسید.
  • از قسمت پایینی صفحه گزینه‌ی Send را انتخاب کنید.

مراحل ارسال ایمیل در جیمیل را با یکدیگر مرور کردیم و باید این نکته را یاد‌آور شویم که امکان بازیابی ایمیل ارسال شده در جیمیل برای کاربر فراهم نیست. همچنین باید توجه داشته باشید که تا قبل از مشاهده ایمیل توسط کاربر گیرنده، شما قادر خواهید بود از صندوق ورودی کاربر پیام خود را حذف کنید و در صورتی که شخص ایمیل ارسالی شما را باز کند امکان لغو دیگر برای شما فراهم نخواهد بود. به علاوه برای لغو ایمیل ارسالی مدت محدودی در اختیار شما قرار دارد. این در حالی است که در اوت‌لوک امکان ایجاد تغییرات در ایمیل ارسالی پس از خوانده شدن توسط گیرنده‌ی آن نیز وجود دارد.

ارسال ایمیل محرمانه در جیمیل

حذف دسترسی به ایمیل محرمانه، قابلیتی است که می‌توان آن را نزدیک‌ترین ویژگی به بازخوانی ایمیل در جیمیل عنوان کرد. با استفاده از حالت محرمانه این امکان در اختیار شما قرار دارد که رمز عبور و تاریخ انقضای دیگری برای ایمیل تعریف کرده و امکان دسترسی زود هنگام را حذف کنید. اگر قصد ارسال ایمیل محرمانه در جیمیل را دارید مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید:

  • ابتدا وارد جیمیل شوید و مطابق با مراحلی که در قسمت‌های بالاتر این مطلب عنوان کردیم ایمیل مورد نظر خود را ارسال کنید.
  • از قسمت پایین و سمت راست روی گزینه‌ی Confidential Mode که آیکونی شبیه قفلی با تایمر دارد کلیک کنید.
  • در این مرحله رمز عبور و تاریخ انقضا تعریف کنید.
  • روی گزینه‌ی Save کلیک کنید.
  • برای از بین بردن دسترسی به ایمیل محرمانه، وارد جیمیل شوید و آن را از بخش مربوطه پیدا کنید.
  • در آخرین مرحله پس از باز کردن ایمیل روی گزینه‌ی Remove Access کلیک کنید.

لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل

با انجام مراحل زیر قادر خواهید بود ایمیل ارسال شده در جیمیل را لغو کنید:

  • پس از وارد شدن به جیمیل، ایمیل خود را برای ارسال آماده کنید.
  • روی گزینه‌ی Send کلیک کنید.
  • پس از کلیک روی گزینه‌ی Send با پیغامی از سوی جیمیل مواجه می‌شوید که با انتخاب عبارت Cancel می‌توانید ایمیل ارسالی را در همین مرحله لغو کنید.
  • اگر گزینه‌ی Cancel را در مرحله‌ی قبل انتخاب نکردید، پس از ارسال پیام جیمیل عبارت Sent را برای شما نمایش می‌دهد و در این قسمت نیز می‌توانید با کلیک روی گزینه‌ی Undo ایمیل ارسال شده را لغو کنید.

برای لغو ایمیل ارسال شده در جیمیل، محدودیت‌های زمانی وجود دارد، به این منظور گوگل امکان تنظیم این محدودیت‌های زمانی را نیز در اختیار کاربران خود قرار داده است و با استفاده از آن کاربر قاد خواهد بود زمان لغو ایمیل را افزایش دهد. اگر قصد افزایش زمان لغو ایمیل ارسال شده را دارید نیاز است تا مراحل زیر را دنبال کنید:

  • وارد جیمیل شوید.
  • از بخش سمت راست گزینه‌ی تنظیمات را انتخاب کنید.
  • از قسمت پایین بخش General روی منوی کشویی که در کنار عنوان Undo Send قرار دارد کلیک کنید.
  • در مرحله‌ی آخر روی عبارت Send Cancelation Period of Preference کلیک کنید.
ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.